Onze tuin

Onze tuin

Onze tuin

Toen wij op de Hoeve gingen wonen, troffen we een prachtige, al heel volwassen tuin. De machtige, wijze bomen, voluptueuze planten en struiken waren prima in staat om bij droogte en tijdens natte periodes te floreren. 

De veerkracht van de natuur inspireerde ons zeer en de komende jaren willen we de tuin verder verrijken op basis van permacultuur. 

 We planten fruitbomen, en eetbare planten en proberen het ecosysteem te optimaliseren. Over een aantal jaar ontstaat zo een heus voedselbos! 

Maar, de tuin geeft ons nu al veel! In onze boerderijwinkel verkopen we onze eerlijke natuurproducten. Je vindt er verse eieren, de lekkerste jams, chutney en appelmoes. Het aanbod wisselt met de seizoenen. Zo proef je de natuur in al zijn rijkdom.

Maar…ook de geest heeft voedsel nodig. Schoonheid zit immers in zoveel facetten. Daarom willen we op de Hoeve natuur en kunst samenvoegen. Op ons terrein vind je nu al volop schilderijen, beelden en literatuur. In de toekomst willen we dit verder uitbreiden. Kom gerust kijken en adem de mooie sfeer.
Natura Artis magistra...